Nederlandse Ambassade in Algiers, Algerije

NieuwsRSS

31 t/m 40 van 46

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

31 New training courses at the University of Twente

The University of Twente is pleased to send you its brochures with details of its training programme for year 2015. Please clic on the title area to read the news content by Mrs Barbera van Dalm, International Course Administrator at the University of Twente.

32 The Netherlands and Human Rights

Human rights are the cornerstone of human dignity, freedom and development, and form the basis for open and free societies all over the world.

33 Vliegramp Oekraïne

Nederland is diep geschokt door de verschrikkelijke ramp met vlucht MH17. Wij treuren om iedereen aan boord, waar zij ook vandaan kwamen. Wij leven mee met al hun dierbaren, vrienden, collega’s en bekenden. De Nederlandse regering doet er alles aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen voor de nabestaanden. Nederland maakt zich sterk voor een internationaal onafhankelijk en transparant onderzoek en roept alle betrokken partijen op hier directe en volledige medewerking aan te verlenen.

34 Belangrijke opmerking

Per 9 maart a.s. verandert de geldigheid van het Nederlandse paspoort van 5 naar 10 jaar. Ingevolge deze wetswijziging dient het paspoortafgifte-systeem in Nederland te worden aangepast. Het zal daarom van maandag 24 februari t/m zondag 9 maart a.s. niet mogelijk zijn om paspoortaanvragen bij de ambassade in te dienen.

35 Europees politiek akkoord nodig na verkiezingen

‘Europa moet met zijn tijd mee’. Dit zei minister Timmermans (Buitenlandse Zaken) vanavond in zijn Europa-speech in Rotterdam. De minister wil na de Europese verkiezingen in mei een politiek akkoord tussen de Europese Raad, het Europees Parlement en de Europese Commissie. Daarin moet worden vastgelegd wat Europa de komende vijf jaar doet en wat het overlaat aan de lidstaten. De EU moet zich wat de minister betreft concentreren op hoofdzaken, bijzaken afstoten en helpen met verteren van de grote veranderingen die de EU heeft ondergaan.

36 Verkiezingen Europees Parlement 2014: Nederlanders stemmen vanuit het buitenland

Bent u Nederlander, woont u (tijdelijk) buiten Nederland en wilt u stemmen voor de Nederlandse leden van het Europees Parlement? Dat kan. U moet zich dan voor 10 april 2014 registreren als kiezer.

37 Nieuwe paspoorten en id-kaarten volwassenen 10 jaar geldig

Vanaf 9 maart 2014 zijn nieuwe paspoorten en identiteitskaarten voor volwassenen 10 jaar geldig. Voor personen jonger dan 18 jaar behouden deze documenten de geldigheidsduur van vijf jaar. De nieuwe tarieven voor reisdocumenten en identiteitskaarten zullen ingaan op dezelfde datum.

38 Peace Palace centennial celebrations

The Hague has today been celebrating the 100th anniversary of the Peace Palace. On 28 August 1913 the Peace Palace opened its doors to organisations committed to creating a better and more just world.

39 Herregistratie BIG-register voor zorgverleners in het buitenland

Sinds 1 januari 2009 is de inschrijving van fysiotherapeuten, verloskundigen en verpleegkundigen in het BIG-register niet meer onbeperkt geldig. Zij moeten zich elke vijf jaar in het BIG-register opnieuw registrereren. Dit kan op basis van werkervaring of scholing.

40 PERSCOMMUNIQUE

Algerije en Nederland gaan samenwerken bij de opzet en inrichting van een melkveehouderij voor demonstratie- en opleidingsdoeleinden, verbonden aan de modelboerderij van Mekhancha in de Wilaya van Guelma.